En miljon kineser har vaccinerat sig
Text & Foto: dn.se

En miljon kineser har vaccinerat sig

PEKING. Nästan en miljon kineser har redan tagit vaccin mot covid-19 – trots att det inte är godkänt ännu. Det uppger ett av de kinesiska företag vars kliniska tester är inne i fas tre, den sista innan ett vaccin kan godkännas. Marianne Björklund Text.

"En miljon kineser har vaccinerat sig" går att läsa i sin helhet på dn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Kineser redan vaccinerade

dagensps.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Fredag 20 December 2020

20 December 2020

Postnord: ”Går in i den mest hektiska perioden”

Postnord: ”Går in i den mest hektiska perioden”

Flera fysiska butiker går på knäna i spåren av coronakrisen. Men e-handeln blomstrar – och Postnord räknar med 30 procent fler paket under den stora reafesten Black Friday i år jämfört med i fjol.

Ikeaanställda i Uppsala får dela på en miljard kronor

Pengarna betalas dock inte ut som lön – utan summan går till medarbetarnas pension. Det handlar i Sverige om cirka 13 780 kronor till varje kvalificerad heltidsarbetande medarbetare. – I snitt handlar om 90 procent av de anställda som får ta del av detta,...

Svenskt hopp om begränsat avtal med britterna

Ett traditionellt handelsavtal mellan EU och Storbritannien till årsskiftet är inte längre realistiskt, enligt utrikeshandelsminister Anna Hallberg. Men någon.

Tusen stockholmare kan ha fått fel provsvar

Tusen stockholmare kan ha fått fel provsvar

Ungefär tusen PCR-prover som tagits som drive in-tester i regionen kan ha gett felaktiga resultat. Många av de tusen personerna med negativa provsvar har förmodligen burit på smittan.

Här är helgens hetaste drag

Här är helgens hetaste drag

Det elfte avsnittet av Pole Position - videopodden om livet på Spelbörsen med Daniel “Striker” Domeij och hans spelvänner. Toppform för gänget, som säger hej då till landslagsbollen och välkomnar den fullspäckade ligaditon. Everton har bra chans att...

Hallengren om problemen med tester: ”Ett gemensamt ansvar”

Folkhälsomyndigheten och landets regioner bär ett gemensamt ansvar för att få ordning på testningen, anser socialminister Lena Hallengren (S). – Jag har aldrig försökt peka ut eller skuldbelägga någon. Det här är ett gemensamt ansvar, säger hon.