Välkommen till Sverige, Amazon
Text & Foto: di.se

Välkommen till Sverige, Amazon

Den här veckan frågas Amazons grundare och storägare Jeff Bezos ut i USA:s kongress. Det är justitieutskottet i representanthuset som har kallat Amazon, Facebook, Google och Apple för att svara på frågor om konkurrenssituationen.

"Välkommen till Sverige, Amazon" går att läsa i sin helhet på di.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Lundin Mining stärker resultatet – flaggar för lägre produktion

di.se

Stimulanspaket ger börserna hopp – lyft i Kina

di.se

General Motors stiger i förhandeln efter överraskande stark rapport

di.se

Ny ryker flera stora stöd – trots ”allvarligaste krisläget i modern tid”

di.se

Analytiker: Ta hem vinsten och vila på stranden istället

privataaffarer.se

USA: 9 av 10 lämnade tillbaka sin Volkswagen efter dieselgate

di.se

Coronagränsen bör vara legitim i sommarlandet

di.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Tisdag 28 Juli 2020

28 Juli 2020

Kraftig tillbakagång på Stockholmsbörsen

Kraftig tillbakagång på Stockholmsbörsen

Jobb & Affärer Stockholmsbörsen föll rejält under torsdagens handel, helt i linje med en dyster börsutveckling ute i Europa. Det enda storbolag som gick mot strömmen var den brittisk-svenska läkemedelsjätten Astra Zeneca. ANNONS. TT. Uppdaterad för en...

Coop Värmland växer – köper upp Netto

Coop Värmland tar över fyra Nettobutiker i Värmland, det här blev klart på måndag kväll. – Det här innebär att vi kommer åt lägen i mycket attraktiva områden, säger Coop Värmlands kommunikationschef Klas Olsson. Annica Buvik annica.buvik@vf.se.

Oljepriskollapsen pressar Lundins jätte – ”extrem nedgång i efterfrågan”

En rekordhög produktion till låga kostnader dämpade fallet för Lundin Energy under ett andra kvartal då oljepriset rasade till historiskt låga nivåer.

Mitsubishi lämnar Europa

Mitsubishi lämnar Europa

I måndags meddelade Mitsubishi Motors att man förväntas sig en förlust på hela 360 miljarder yen cirka (cirka 3,4 miljader dollar) under räkenskapsåret som slutar i mars 2021. För det första kvartalet rapporterade den japanska biltillverkaren en minskning i...

Nissan räknar med rekordförlust

Nissan räknar med rekordförlust

Försäljningsraset i spåren av coronapandemin får nu japanska Nissan att varna för en rekordförlust under innevarande räkenskapsår.

Sargad oljeindustri blickar framåt

Stora europeiska oljebolag radade upp vinstras för årets andra kvartal på torsdagen. Lägre oljepris och minskad försäljning präglar utvecklingen i coronakrisen. Men det värsta ser ut att vara över för den sargade oljeindustrin, enligt norska DNO.