Delad ledning i Levi
Text & Foto: folkbladet.nu

Delad ledning i Levi

Mikaela Shiffrin är en bit efter på fjärdeplatsen. I stället är Petra Vlhova och Michelle Gisin i delad ledning efter första slalomåket i Levi. – Det är första gången jag är så snabb i ett förstaåk, säger Gisin till SVT.

"Delad ledning i Levi" går att läsa i sin helhet på folkbladet.nu. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Strålande Petra Vlhova vann för andra dagen i rad

svt.se

Pohjolainen nära skrällpoäng i Levi: "Körde för fullt med ungdomens iver"

hbl.fi

17-åriga Rosa Pohjolainen nära jätteskräll i Levi – tappade allt strax före mållinjen: ”Ett dumt misstag då benen blev ...

svenska.yle.fi

Vlhova före Shiffrin efter första åket

folkbladet.nu

Direkt: Mikaela Shiffrin är redo för comeback efter livets tuffaste år – ”Jag har varit arg sen min pappa dog men den ...

svenska.yle.fi

Shiffrin om den svåra tiden sedan pappans död

svd.se

Sport: Nyhetsdygnet Fredag 20 December 2020

20 December 2020

Inför IK Sirius - Mjällby AIF: Gå om

Inför IK Sirius - Mjällby AIF: Gå om

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

​Bara en junior i MFF-truppen mot Hammarby: "Flera spelare är inte tillbaka än"

Jon Dahl Tomasson säger att han kommer mönstra ett bra lag mot Hammarby, trots att en del Malmö FF-spelare inte återgått i träning.- Det har tillkommit fler spelare idag, säger MFF-tränaren till Fotbollskanalen.

08.15: Äntligen premiär för Vinterstudion

I dag är det äntligen dags för premiären av Vinterstudion. På programmet står bland annat sprint i Bruksvallarna med åkare som Linn Svahn och Calle Halfvarsson samt damernas slalom där Mikaela Shiffrin gör comeback.

Ryttar matchvinnare – när jumbon nollade Karlskoga

Ryttar matchvinnare – när jumbon nollade Karlskoga

Väsby IK klev ut på isen i Karlskoga med endast två trepoängare i bagaget. Då klev målvakten Linus Ryttar fram och höll nollan – vilket ledde laget till seger. Annons. HockeyAllsvenskan presenteras av: UNIBET – ligans huvudpartner. Väsby hade släppt in 60...

Se klippet: Gunler gör sitt första mål för Brynäs

Se klippet: Gunler gör sitt första mål för Brynäs

Noel Gunler har nu gjort sitt första mål i Brynäs sedan han lämnade Luleå Hockey. Forwarden sprättade upp pucken i det närmsta krysset i utklassningen mot Frölunda.

SvFF nobbar flytt - nu lämnar ettan-lag WO i ödesmatch: "Irriterad"

Livsviktig match mot Utsikten i ettan södraDå har Lunds BK ett coronautbrott i A-truppen - och fick avslag på sin begäran om att flytta matchen.- Det är goddag yxskaft, ursäkta, men jag är rätt så irriterad, säger ordförande Håkan Kerrén till Sydsvenskan.