Elizabeth II

Så förändras livet för Harry och Meghan

Så förändras livet för Harry och Meghan

STORBRITANNIEN Storbritannien De chockade den brittiska kungafamiljen med sitt beslut. Och nu har det blivit dags för prins Harry och Meghan att formellt lämna sina kungliga plikter. Här är sex saker som kommer att förändras i deras liv.

Så ser prins Charles ut nu – efter att ha testat positivt för coronaviruset

Coronaoron har slagit hårt mot Storbritannien. Alltfler invånare insjuknar och premiärministern Boris Johnson har vidtagit tuffa åtgärder för att få stopp på smittan. Mitt i kaoset kom ett besked som skakade om hela landet. Prins Charles, drottning Elizabeths son...

Elizabeth och jag sköter våra jobb i hemmets lugna vrå

Halmstad Skolorna och förskolorna i Harplinge-Steninge fick nej på sin ansökan om att få bedrivas som intraprenad. – Jag tycker att vi har tagit ett jättestort steg och vi hoppas på fortsatt dialog, säger rektor Tony Roth. ANNONS. Cecilia Welin. Uppdaterad för...

Krisbeskedet! Coronasmittan har nått Buckingham Palace

Krisbeskedet! Coronasmittan har nått Buckingham Palace

Det uppstod ett orostillstånd i Storbritannien när det bekräftades att furst Albert av Monaco testat positivt för coronaviruset. Prins Charles hade nämligen suttit mittemot Albert när organisationen WaterAid hade ett möte i London tidigare under mars. Annons.

Nya bilder på Archie väcker ilska – Meghans plan misslyckades

Nya bilder på Archie väcker ilska – Meghans plan misslyckades

Meghan Markle och prins Harry gör allt för att skydda sonen Archie. Men det är ett tufft uppdrag.

Drottningen isoleras – prins Harry kan ha smittats

Drottning Elizabeth drar sig undan till slottet i Windsor, utanför London. Barnbarnet Harry isolerar sig i Kanada. Storbritanniens åldersstigna kungafamilj börjar nu skydda sig mot coronaviruset.