Let's Dance

John Lundvik vann "Lets dance"

John Lundvik vann "Lets dance"

John Lundvik och hans danspartner Linn Hegdal stod som slutgiltiga segrare i årets säsong av "Lets dance". –Våga drömma, och ge allt om ni tror på det för då blir det fan alltid rätt, säger Lundvik till tittarna som röstat på honom.

David Hellenius och Tilde de Paula Eby slutar i ”Lets dance”

David Hellenius och Tilde de Paula Eby slutar som programledare i ”Lets dance”. Det berättade programledarna själva i finalavsnittet. ”Jag har gjort det här i 15 år nu så ska bli spännande och kul att få lägga all tid på mina andra program nu”, skriver David...

Sussie Erikssons drag i ”Lets dance”-finalen

Sussie Eriksson har gått från klarhet till klarhet i årets ”Lets dance”. I fredagens final kommer hon och danspartnern Calle Sterner avsluta med en speciell dans. – Vi har ”shakeat” mycket till Islands bidrag i Eurovision och kommer dansa till den låten, säger...

Sigrid Bernsons beslut – tillbaka efter pausen

Sigrid Bernsons beslut – tillbaka efter pausen

Sigrid Bernson valde att ta en paus från sociala medier. Nu är ”Lets dance”-profilen tillbaka från tystnaden och får försvara sitt beslut att gå på gym.

Lundvik och Eriksson till "Lets dance"-final

Lundvik och Eriksson till "Lets dance"-final

Det blir John Lundvik och Sussie Eriksson som ställs mot varandra i finalen av "Lets dance" sedan Anders Svensson åkte ur en mycket jämn semifinal.

Sussie Erikssons succé – efter svåra veckan

Lets Dance: ”Lets Dance”-semifinalen har präglats av starka känslor. Efter att Sussie Eriksson avslutat sitt sista nummer hyllades hon av en tårfylld Ann Wilson i juryn.

John Lundvik blir pappa igen

John Lundvik ska bli pappa för tredje gången, skriver Aftonbladet. I augusti väntar han och sambon Jotta Martidou barn, och under torsdagen postade Martidou ett inlägg på Facebook med texten "i augusti blir vi fem", och en bild där alla familjemedlemmar...

JUST NU: Anders Svensson får lämna Lets Dance

JUST NU: Anders Svensson får lämna Lets Dance

John Lundvik och Sussie Eriksson är klara för final i ”Lets Dance”. Därmed får Anders Svensson lämna programmet.

John Lundviks bebislycka med kärleken: ”Blir vi fem”

John Lundviks bebislycka med kärleken: ”Blir vi fem”

Lets dance 2020: Anders Svensson, John Lundvik och Sussie Eriksson gör upp upp om slutsegern i ”Lets dance”.

"Lets dance"-paren redo för revansch i semin

"Lets dance" börjar närma sig slutet – men innan det är dags för final ska de tre återstående paren få revansch med en gammal flopp-dans. John Lundvik går tillbaka till premiäravsnittets quickstep. –Allt över två poäng är en vinst, säger han.

Filmrecension: Mästerlallare tar fint farväl

Steve Coogan och Rob Brydon äter sig igenom den grekiska övärlden i vad som sägs vara deras sista bilsemester tillsammans. På menyn finns stor underhållning och existentiell ångest, men inga överraskningar.

John Lundviks "all in" på dansen ger resultat

John Lundviks "all in" på dansen ger resultat

John Lundvik har varit ett av de stora utropstecknen i årets "Lets dance". Men inför fredagens program avslöjar danspartnern Linn Hegdal att hon inledningsvis.

Jan Björklund fick lämna "Lets dance"

Jan Björklund fick lämna "Lets dance"

Trots draghjälp av "Lets dance"-proffset Daniel Norberg räckte det inte hela vägen till semifinal. Den före detta partiledaren Jan Björklund röstades ut av tittarna. –Jag har gått mycket längre än jag trodde i tävlingen, sade han i programmet.

Känslokaoset i sändning – Jan lämnar efter skadan

Lets Dance: Jan Björklund tvingas lämna TV4-programmet i fredags avsnitt.

Kaspersens kärleksgest till Sterner i ”Lets Dance”

Kristin Kaspersens återkomst till ”Lets Dance” blev en succé när hon dansade en cha-cha med John Lundvik och Linn Hegdal.

Tilde de Paula Ebys kärleksbudskap i direktsändning – som tittarna missade

Tilde de Paula Ebys kärleksbudskap i direktsändning – som tittarna missade

Tilde de Paula Eby är inte bara en omtyckt programledarprofil i TV4. Hon är framför allt mamma till fyra. Nu avslöjar Tildes tv-kollega Sofia Wistam att programledaren i det tysta svarat för en stor kärlekshandling i direktsänd tv – som de flesta tittare förmodligen...

Kristin Kaspersens ursäkt till följarna

Kristin Kaspersens ursäkt till följarna

Att vara kändis och aktiv på sociala medier kan stundtals vara en tuff prövning. Det krävs inte mycket för att uppröra känslor hos följarna, och om man inte hela tiden agerar på ett perfekt sätt är risken stor att man blir kritiserad och anklagad för att vara en dålig...

Tilde de Paula Ebys kärlekstvivel – nobben mot maken Tomas: ”Vände på klacken och gick”

Att öppna upp sig för kärleken efter att hjärtat krossats, är långt ifrån enkelt. När Tilde de Paula Eby träffade sin make Tomas var det långt ifrån kärlek vid första ögonkast. Det var istället raka motsatsen som instinkten sa Tilde att gå åt motsatt håll. – Det bara...

Penny Parnevik fick lämna "Lets dance"

Influeraren Penny Parnevik blev näst på tur att lämna "Lets dance". Hennes tolkning av Beyoncés "Single ladies"-video fick ljumma betyg av juryn och gick inte hem hos tittarna.

Tilde de Paula Eby om att dubbeljobba i coronatider

Tilde de Paula Eby om att dubbeljobba i coronatider

Succémagasinet ”Efter fem” måndag-onsdag. Sedan ”Lets dance” torsdag-fredag. Tilde de Paula Eby, 47, jobbar på ungefär som vanligt mitt under coronakrisen. – Men när människor blir allvarligt sjuka, när sjukvården går på knäna och ekonomin går åt...

Alice Stenlöf gör slut med pojkvännen: ”En klyscha”

Alice Stenlöf gör slut med pojkvännen: ”En klyscha”

Lets dance”-deltagaren Alice Stenlöf har gjort slut med sin kille Philip Wong. Paret, som nyligen köpte lägenhet ihop, har bestämt att gå skilda vägar.

Sussie Eriksson: Tanten måste hålla flåset

I veckans "Lets dance" måste Sussie Eriksson komma ur sin komfortzon och in i Taylor Swifts värld. En artist hon bedömer är "typ 48 generationer" yngre.

Almenäs: ”Kände att det var kört för mig”

Tv-profilen berättar om kanalbytet från TV4: ”Varje gång jag kom dit fick jag ont i magen”

TV-profilen Jessica Almenäs om mörka tiden: "Trodde det var kört"

TV-profilen Jessica Almenäs om mörka tiden: "Trodde det var kört"

Hon skiftade från TV4 till Kanal 5 då hon drömde om att göra OS. Men det fanns också andra anledningar till Jessica Almenäs kanalbyte. – Varje gång jag kom till.

Penny Parnevik: Familjen är på väg

Penny Parnevik: Familjen är på väg

Inställda dansdagar, en splittrad familj och förmodligen inget bröllop i sommar – stora delar av Penny Parneviks liv har pausats till följd av coronapandemin. Men i veckans "Lets dance"ger hon järnet – för sin syster.

Arvingarna gästar Lets Dance 2020

På fredag dansar deltagarna i en lagtävling till några av Arvingarnas hits. Veckans tema - tillägna dansen kommer ta oss närmre deltagarna och skapa en känslosam fredag.

Alice Stenlöf åkte ut ur ”Lets dance”

Resan tog slut för Alice Stenlöf. Influencern åkte ut ur ”Lets dance”. – Jag fick inte så höga poäng av juryn och jag tror att det har en stor betydelse i hur folk röstar, säger hon.

Influencern om programledarens pikar

Influencern om programledarens pikar

David Hellenius upprepar ofta att Alice Stenlöf arbetar som influencer i TV4:s ”Lets dance”. Nu berättar Stenlöf om pikarna. – Jag är ganska trött på det, säger hon.

Tony Irving tippar – så blir omgång 4 av ”Lets dance”

Tony Irving tippar – så blir omgång 4 av ”Lets dance”

Så här tror domaren Tony Irving att det går i kvällens ”Lets dance” – där de tävlande den här gången är indelade i team.

Loreen klar för ”Så mycket bättre” – veteranen deltar

Loreen klar för ”Så mycket bättre” – spela in trots corona. ”Euphoria”-artisten kommer då tolka låtar av bland annat Lili och Susie, samt Benjamin Ingrosso.

Färdigdansat för Andreas Lundstedt i TV4

Andreas Lundstedt fick lämna "Lets dance" efter en mindre lyckad rumba. Dessutom meddelades det att Anders Jansson diskvalificeras från tävlingen då han inte kunnat medverka för andra veckan i rad.

Många tittar på de vandrande älgarna

Många tittar på de vandrande älgarna

Intresset för "Den stora älgvandringen" håller i sig. Programmet hade premiär 2019 och gjorde stor succé med över tre miljoner tittade timmar. Två veckor in i årets upplaga har SVT uppmätt nästan en miljon uppspelade timmar, skriver Kulturnyheterna.

Anders Jansson lämnar Let´s dance: Sannolikt corona

Anders Jansson lämnar Let´s dance: Sannolikt corona

Komikern Anders Jansson lämnar underhållningsprogrammet Let´s dance. Efter samtal med läkare har de kommit fram till att han sannolikt varit sjuk i Covid-19 efter coronaviruset. ”Jag känner fortfarande att jag inte är helt frisk.”

Bilförare stoppad – misstänkt rattfylleri

En man i 20-årsålden fick kliva ur bilen i Hjo strax före klockan 01.30.

Lundstedts känslokollaps efter historiska succén

Efter ett par veckors uppehåll var ”Lets Dance” tillbaka i TV4 på fredagskvällen. Tillsammans med Tobias Bader har Andreas Lundstedt imponerat stort hos juryn under de två första tävlingarna. I går skrev dansparet dessutom historia när de som första...

Fenomenalen stänger ner för allmänheten

Fenomenalen stänger ner för allmänheten

VISBY Visby Fenomenalen stänger ner sin publika verksamhet under våren på grund av coronaläget. "Det känns så klart jättetråkigt."

Anders Svensson skadad inför Lets dance fredagsfinal

Anders Svensson skadad inför Lets dance fredagsfinal

Det var under genrepet som Anders Svensson skadade knät. Nu timmarna innan livesändningen började såret blöda igen. -Jag har hållit mig från att gå ner på knä under träningarna, säger Anders Svensson när han blir omhändertagen av sjukvårdarna.

Så coronasäkrar TV4 ”Lets dance”

Kramförbud och avstånd mellan dansparen i greenroom. Så ska TV4 coronasäkra ”Lets dance” inför kvällens comeback i tv-rutan. – De har hårda riktlinjer, vad vi får göra och inte göra, säger Penny Parnevik till Expressen.

"Lets dance" tillbaka i rutan

Tv TV4:s underhållningsprogram "Lets dance" återvänder till tv-rutan efter flera veckors uppehåll, uppger Aftonbladet. TT. 11:10 | 2020-04-15. ”Det blir Lets dance på fredag, och därmed episod 3 i årets säsong”, skriver programmets pressansvariga Amanda...

Konstnärsnämnden delar ut 65 miljoner kronor

Konstnärsnämnden delar ut 65 miljoner kronor

Bildkonstnärsfonden, en del av Konstnärsnämnden, har beviljat 337 arbetsstipendier till bild- och formkonstnärer. Beslutet omfattar drygt 65 miljoner kronor. Den yngsta stipendiaten är 25 år och den äldsta 85. Konstnärer från Sveriges samtliga län finns...

Lets dance” tillbaka på TV4

Lets dance” tillbaka på TV4

Lets dance” återvänder till TV4 på fredag. ”Det blir Lets dance på fredag, och därmed episod 3 i årets säsong”, skriver programmets pressperson i ett mejl till Aftonbladet.

TV4:s kamp för Lets Dance

TV4 tar tempen på alla deltagare innan de går in på danslokalen och gör allt i sin makt för att programmet ska kunna komma igång igen.

Alice Stenlöfs coronaregler: "Har inte träffat min pojkvän"

Det är inte bara vi vanlisar som går omkring och nojar över coronaviruset. Virusspridningen har även påverkat kändisvärlden. Coronavirusets framfart fortsätter att sätta skräck och noja runtom i världen. Två veckor i sträck har svenska Lets Dance ställts in på...

Alice Stenlöf om hur relationen klarar av "Lets Dance"

Alice Stenlöf om hur relationen klarar av "Lets Dance"

Alice Stenlöfs följare undrar om inte pojkvännen Philip Wong blir svartsjuk på hennes "Lets Dance"-danspartner. Nu ger Alice svar på tal!

Lets dance” fortsätter att ställa in

Lets dance” fortsätter att ställa in

Coronakrisen gör att TV4 fortsätter att ställa in ”Lets dance”. Danstävlingen kommer varken att sändas på fredag eller nästkommande vecka. – Vi hoppas att vi kan dra igång igen efter påsk, säger David Hellenius och Tilde de Paula Eby i ett gemensamt...

Lets Dance ställs in (igen)

Foto: TV4. Årets Lets Dance har hittills inte varit någon munter historia. Siw Malmkvist och Soldoktorn hoppade av innan Tony Irving hann säga quickstep, och förra veckans livesändning blev ersatt med ett specialprogram som gästades av bland annat Carola...

Soldoktorns” beslut i krisen: ”Jävligt ledsen”

I fredagens specialprogram av ”Lets dance” gjorde Kristin Kaspersen comeback. Samtidigt berättade Mikael ”Soldoktorn” Sandström att han hoppar av.

Kris för “Stjärnornas stjärna” efter sjukdomen i ”Lets dance”

Kris för “Stjärnornas stjärna” efter sjukdomen i ”Lets dance”

Lets dance” ställs in efter misstänkta coronafall i produktionen. Nu drabbas också TV4:s ”Stjärnornas stjärna” – personal som jobbat med båda programmen byts ut med kort varsel.

Alternativa ”Lets dance” blev kanon – men nu bör de skrota den här säsongen

Alternativa ”Lets dance” blev kanon – men nu bör de skrota den här säsongen

Lets dance” blev ”Lets sing”. Och lite imponerande av TV4 att med så kort varsel få ihop en så bra alternativ fredagsunderhållning. Fast man undrar ju om det ändå inte är – och borde vara – kört för den här säsongen av ”Lets dance”.

Alice Stenlöf säljer lägenheten – till rekordpris

Lets dance”-profilen och influencern Alice Stenlöf, 23, har sålt sin lägenhet. Utropspriset var drygt två miljoner – och budgivningen slutade med föreningsrekord.

Stora artistnamn när morgondagens Lets dance ändras

Med anledning av att flera i programmets produktion har blivit sjuka sänds en annan typ av program. Det utlovas hög fredags-feeling med artister och tidigare deltagare.

Tony Irving: ”Kändisarna får stanna hemma”

Tony Irving: ”Kändisarna får stanna hemma”

Lets dance”-kändisarna får stanna hemma. Istället kommer David Hellenius och Tilde De Paula att leda ett specialutformat ersättningsprogram när coronaviruset drabbat TV4-produktionen. – Det blir inget hopkok av sista minuten-grejer, de har så mycket de...

Penny Parnevik om bröllopet och bebisplanen

Penny Parnevik om bröllopet och bebisplanen

I sommar gifter sig Penny Parnevik och Douglas Murray. Nu kan Aftonbladet berätta att bröllopet kommer äga rum på farfar Bosse Parneviks 1600-talsherrgård Tuna Gård. – Det känns jättekul och något jag har velat ända sedan jag var en liten flicka och nu...

Insändare: Konserthuset: Vi beklagar

Svar på insändaren "Strul vid fikat på Västerås konserthus", VLT den 12 mars. Stort tack för era...

Benny Ekman spenderade elva dagar i Indien

VÄSTERVIK Västervik Västervikskonstnären Benny Ekman är nyligen hemkommen från Indien efter en elva dagar lång konstresa. Resultatet blev två muralmålningar. "Indiens färger passar mitt sätt att måla på", säger han.

Annie Lööfs giftiga pik – till Jan Björklund i ”Lets dance”

Annie Lööfs giftiga pik – till Jan Björklund i ”Lets dance”

Jan Björklund är sist ut i kvällen ”Lets dance”. Innan premiären på dansgolvet passade Annie Lööf på att skicka en lyckönskning till sin gamla kollega – och samtidigt leverera en giftig pik:

I kväll blir Andreas historisk i Let´s Dance

I kväll blir Andreas historisk i Let´s Dance

För första gången i svenska Let´s Dance femtonåriga historia är ett samkönat par med i leken. Andreas Lundstedt dansar med dansveteranen Tobias Bader när programmet har premiär i kväll.

Siw Malmkvist om att stoppas från ”Lets dance”: En chock

I kväll drar årets ”Lets dance” i gång. På första parkett, hemma framför tv-n, sitter Siw Malmkvist, 83 – som stoppades från att delta i sista stund. – Det kom som en chock, det var som att solen gått ner. Vi var färdiga med vår underbara dans – och alla...

Parneviks karantän-hälsning i direktsändning: ”Älskar dig”

Penny Parneviks start i ”Lets dance” blev känslosamt. Familjen Parnevik som är fast i karantän i USA skickade en hälsning till henne i direktsändning. – Jag tror jag fick en tår till och med, säger Penny Parnevik i TV4.

Här är spelarnas vinnare av Lets Dance 2020

Här är spelarnas vinnare av Lets Dance 2020

På fredag drar årets säsong av Lets Dance igång och som alltid är det ett brett utbud av svenska kändisar som ställer upp, från Liberalernas tidigare partiledare Jan Björklund till influencern Alice Stenlöf. Favorit att kamma hem tävlingen är Andreas Lundstedt...

Siw Malmkvists beslut om corona – vägrar isolera sig

Siw Malmkvists beslut om corona – vägrar isolera sig

På fredag ska Siw Malmkvist, 83, tävla i premiären av ”Lets dance”. Folkhälsomyndigheten har uppmanat äldre att isolera sig – men det vill hon inte.

Kicks bjuder upp till dans – blir huvudsponsor för populära Let´s dance

Vi ser fram emot att Kicks blir del av Sveriges mest populära fredagsunderhållning under våren. Lets dance, som bjuder på såväl glamour och glädje som spänning, är helt rätt sammanhang för oss att synas i. Det är också ett program vars publik engagerar...

"Lets dance" får sitt första samkönade par

TV Tv "Lets dance" firar 15-årsjubileum med sin äldsta deltagare hittills, Siw Malmkvist, 83.För första gången finns också ett samkönat tävlingspar med i startfältet: Andreas Lundstedt och Tobias Bader. De ska turas om att föra.

"Lets dance" får sitt första samkönade par

"Lets dance" får sitt första samkönade par

TV Tv "Lets dance" firar 15-årsjubileum med sin äldsta deltagare hittills: Siw Malmkvist, 83.För första gången finns också ett samkönat tävlingspar med i startfältet: Andreas Lundstedt och Tobias Bader. De ska turas om att föra.

Robin Bengtsson avslöjar – så stöttas han av Sigrid i Mello

Robin Bengtsson avslöjar – så stöttas han av Sigrid i Mello

När Robin Bengtsson tävlade i Melodifestivalen kunde inte flickvännen Sigrid Bernson vara på plats. Men annat blir det under finalen...

Sigrid Bernson : "Därför är jag inte med i årets Lets Dance"

Det har länge spekulerats kring Sigrid Bernsons frånvaro från sociala medier samt hur det kommer sig att hon för första året på länge inte kommer att medverka i tittarsuccén Lets Dance. Nu svarar hon.

Lets dance”-vinnarna om pärsen i Vasaloppet: ”Mörbultad”

Förra årets ”Lets dance”-vinnare Kristin Kaspersen, 50, och Calle Sterner åkte loppet tillsammans med bland andra dansarna Tobias Karlsson och Maria Zimmerman. Kristin Kaspersens sluttid blev 10:56. – Det var inte så mycket spår, så det var en utmaning...

Bathina Philipson intar dansgolvet

Bathina Philipson intar dansgolvet

I veckan avslöjades att tv-profilen Bathina Philipson, 41, är ett av namnen i årets upplaga av Lets dance. Bathina Philipson är gift med kungavännen Anders "Aje" Philipson och är känd från programmet "Bathinas skilda världar" i SVT. Att få vara med i Lets...

Strömningstjänster vinnare i virustider

Strömningstjänster vinnare i virustider

Samtidigt som börserna dyker på grund av oron för spridningen av coronaviruset står en sektor väl rustad för att stå pall för stormen: strömningstjänster för film och tv. ”Netflix drar uppenbar fördel av att konsumenterna stannar hemma på grund av...

Komikerna klara för ”Lets dance”

Två komiker är klara för ”Lets dance”. Det är Anders Jansson och Sussie Eriksson som kommer att inta dansgolvet på fredagarna. – Vi har börjat känna på de här höftdanserna, säger Sussie Eriksson.

Skådespelarens skaderädsla i ”Lets dance” – klar för tävlingen

Skådespelerskan Sussie Eriksson ansluter sig till årets ”Lets dance”-gäng, och kommer dansa tillsammans med Calle Sterner. Men ”Mamma mia”-profilen är orolig för att hon ska göra sig illa under säsongen. – Jag känner en jätteglädje, men höften ska hålla,...

Sussie Eriksson tävlar i "Lets dance"

Sussie Eriksson tävlar i "Lets dance"

Skådespelaren Sussie Eriksson är nästa person att snöra på sig dansskorna i TV4:s "Lets dance". Hon får tävla mot bland andra förre partiledaren Jan Björklund, Penny Parnevik och Andreas Lundstedt.

Alcazar-stj��rnan nu klar för ”Lets dance”

Alcazar-stj��rnan nu klar för ”Lets dance”

Alcazar-stjärnan Andreas Lundstedt är nästa deltagare som nu är officiellt klar för den nya ”Lets dance”-säsongen. Han ska dansa tillsammans med Tobias Bader – och tillsammans utgör de det första samkönade dansparet i programmets historia. – Det är en...

TV4 tvingas betala för reklamavbrott

TV4 tvingas betala 200 000 kronor för störande reklamavbrott i sändningen av scenshowen "Johan Glans world tour". Det beslutar förvaltningsrätten i Stockholm. Tv-kanalen fälldes i december i Granskningsnämnden, som konstaterade att samtliga fyra...

Kungavännen klar för ”Lets dance”: ”Kaxig innan”

Årets deltagare till ”Lets dance” avslöjas på löpande band i TV4:s olika program, och på onsdagsmorgonen var det dags för ännu en. Kungavännen Bathina Philipson kommer dansa loss i tävlingen under våren. – Det är superkul och fantastiskt. Jag var lite...

Lets dance 2020 – alla klara deltagare

Lets dance 2020 – alla klara deltagare

KLAR. Ålder: 57. Danspartner: Cecilia Ehrling. Liberalernas före detta partiledare var det första namnet som presenterades officiellt inför årets säsong. Till vardags är han numera reservofficer i försvaret, men under våren blir det dags att snöra på sig...

Svensktoppen: Nea åter i topp

Svensktoppen: Nea åter i topp

MUSIK Musik Sedan den 1 december har ettan på Svensktoppen antingen hetat Miss Li eller Nea. Efter fem raka veckor i topp för Miss Lis tolkning av Petters "Lev nu dö sen" återtar Neas "Some say" nu täten. Victor Leksells "Svag" klättrar till en andraplats.

Jessica och Elisa utmanar stjärnorna

Petra Mede skulle gärna sjunga själv, men får nöja sig att vara programledare i Stjärnornas stjärna. Med i programmet finns Skaraborgssångerskorna Elisa Lindström och Jessica Andersson. (Opera, Sveriges Television, Hårdrock, Artister, TV4, Sång,...