Björn A. Ling och Johan Östling släpper en låt
Text & Foto: karlskogatidning.se

Björn A. Ling och Johan Östling släpper en låt

Duon Björn A. Ling och Johan Östling har spelat in nytt material. På fredag släpps låten "Min stund på jorden". Låten är från deras föreställning "Värmländsk Voodoo".

"Björn A. Ling och Johan Östling släpper en låt" går att läsa i sin helhet på karlskogatidning.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Hallå där Johan Östling, skådespelare och musiker

vf.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Torsdag 16 Juli 2020

16 Juli 2020

Kollapsade av obotlig sjukdom

Kollapsade av obotlig sjukdom

Hon kämpade länge för att bli trodd. Till slut kollapsade Linda ”Miss Li” Karlsson av kroppssmärtorna. – Jag faller ihop, och nu finns det inget alternativ än att åka till akuten, säger hon i ”Sommar i P1”.

Miss Li bullar upp med ångest och smärta i sitt Sommar i P1

Här kommer natten” blev Miss Li:s genombrott för den breda TV4-publiken. Det kunde också vara titeln på hennes sommarprat.

Vad finns att säga om framtiden - om “Brave New World” får bestämma?

Idag släpps “Brave New World”, streamingtjänsten Peackocks första storsatsning med flera bekanta ansikten, på HBO Nordic. Vi har smygkikat på de första avsnitten av denna dystopi, för att se vilka framtidsteorier den har att erbjuda.

Tidigare porrstjärnans angrepp på Zara Larsson: ”Sorgligt”

Tidigare porrstjärnans angrepp på Zara Larsson: ”Sorgligt”

Zara Larsson släppte nyligen ny musik och möttes av jubel från fans och branschkolleger. Någon som inte var imponerad var tidigare porrstjärnan Mia Khalifa.

"Hem till gården"-stjärnan död

"Hem till gården"-stjärnan död

Skådespelaren Paula Tilbrook, mest känd för sin roll som Betty Eagleton i eftermiddagssåpan "Hem till gården" har gått bort, 89 år gammal. Hon gjorde sin tv-debut.

Bröderna Norén sörjer för publikens skull

Sedan förra året har bröderna Gustaf Norén (tidigare medlem i Mando Diao) och Viktor Norén (tidigare medlem i Sugarplum Fairy) turnérat i Sommarsverige tillsammans med Floda spelmanslag. Även i år skulle de ut på vägarna – men det satte...