Anne Swärd blir personlig om farlig passion
Text & Foto: nsd.se

Anne Swärd blir personlig om farlig passion

KULTUR Kultur Ett plötsligt besked fick henne att skriva sin nya roman. I "Jackie" berättar Anne Swärd om hur passion förbyts i fara.Jag har burit på den här historien väldigt länge, säger hon.

"Anne Swärd blir personlig om farlig passion" går att läsa i sin helhet på nsd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Bright Eyes släpper ny musik

nsk.se

Harry Styles skjuter upp Europaturnén

sydsvenskan.se

Anne Swärd om nya boken, livet med Akademien och att bli recenserad

ystadsallehanda.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Onsdag 25 Mars 2020

25 Mars 2020

Direktsänd gudstjänst i coronatider

Direktsänd gudstjänst i coronatider

På grund av de rådande corona-tiderna valde SVT idag att direktsända en gudstjänst med ett anpassat budskap. Gudstjänsten sändes från Equmeniakyrkan i Hovslätt utanför Jönköping.

Kris för “Stjärnornas stjärna” efter sjukdomen i ”Lets dance”

Lets dance” ställs in efter misstänkta coronafall i produktionen. Nu drabbas också TV4:s ”Stjärnornas stjärna” – personal som jobbat med båda programmen byts ut med kort varsel.

Penny Parnevik om bröllopet och bebisplanen

I sommar gifter sig Penny Parnevik och Douglas Murray. Nu kan Aftonbladet berätta att bröllopet kommer äga rum på farfar Bosse Parneviks 1600-talsherrgård Tuna Gård. – Det känns jättekul och något jag har velat ända sedan jag var en liten flicka och nu...

Dramaten ställer in – lanserar play-tjänst

Dramaten ställer in – lanserar play-tjänst

SVT Scen är det senaste tillskottet bland olika nya playtjänster som nu lanseras då teatrar som stängt försöker nå publik. Vårens premiärer på Dramaten ställs in. Istället öppnar man digitala Dramaten Play. Även Unga Klara lanserar en digital scen när de...

Rappare går ut på sociala medier om coronaviruset

Rappare går ut på sociala medier om coronaviruset

Flera rappare har gått ut i sociala medier och informerat sin följare om coronaviruset, skriver DN. – Jag tror inte att folk ute i förorterna har förstått hur allvarligt det här är, säger artisten Sherihan "Cherrie" Hersi, som växte upp i Rinkeby, till tidningen. AddThis...

007-stjärnans miljoner – lämnar barnen utan

007-skådespelaren Daniel Craig har en förmögenhet på 125 miljoner pund. Men britten har inte några planer på att lämna sin rikedom till sina två barn.